Meteen naar de inhoud

Spel op locatie

Spel op locatie

Om een spel op maat te creëren, werken we graag nauw samen met onze klanten. Wij maken het mogelijk om specifieke thema’s te verwerken die bij het bedrijf of de organisatie passen. Een spel op locatie is zeer geschikt om in te zetten als bedrijfsuitje of training.

Om een idee te hebben wat zo’n spel inhoudt… Dit kan bijvoorbeeld een fysiek spel zijn, zoals een koffer of kist, waarbij opdrachten op een creatieve manier verwerkt zijn. Ook kunnen we het spel (deels) digitaal vormgeven, waarbij je je bijvoorbeeld met een tablet al puzzelend kunt bewegen binnen een gebouw.
 

Afbeeldingen van de organisatie, kantoren, leslokalen, de kantine, de ontvangstruimte of rondom het bedrijf kunnen daarbij worden verwerkt. Dit is een unieke kans om informatie over de organisatie over te brengen.

Voor scholen kan het een speelse manier zijn om kennis te maken met een opleiding of voor medewerkers een verrassende activiteit waardoor je de organisatie en de collega’s beter leert kennen.

Wij kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen om de ideeën en mogelijkheden voor het spel in kaart te brengen.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact met ons op via +316 18 17 01 21 of vul het contact formulier in.

Kenmerken

Contact

Wij zijn te bereiken via
+316 18 17 01 21
of vul het contact formulier in.