Meteen naar de inhoud

Online Teamuitje

Online Teamuitje

Even wat anders doen dan vergaderen, overleggen of thuis op de bank? Doe een online spel met je collega’s of vrienden. Escape Gifts tovert jouw werkplek of eigen omgeving om tot spel met digitale opdrachten en puzzels. Dit is een unieke kans om zélf de hoofdrol van een verhaal te spelen, of om medewerkers te bedanken voor hun inzet.

In het ontwerp kan specifieke informatie worden verwerkt, bijvoorbeeld over medewerkers, het bedrijf of een specifiek evenement. Hierdoor kunnen de spelers een organisatie of bepaalde personen beter leren kennen.

Over één of een aantal dagen verspreid kan er in teams van ongeveer 5 personen worden gespeeld. Je puzzelt samen in één spel (je ziet elkaars cursor met naam) en moet echt samenwerken en overleggen om tot goede oplossingen te komen. Je kunt het dus ook prima inzetten als een teambuildingsactiviteit

Er kunnen maximaal 250 personen deelnemen, verdeeld over teams. Het spel is voor een beperkte tijd beschikbaar.

Meer deelnemers of moet het spel voor langere tijd beschikbaar zijn? Kijk dan voor de mogelijkheden van een maatwerk online game.

De gemiddelde speelduur van een online teamuitje is 60 tot 90 minuten. Maar andere tijden zijn bespreekbaar.

Wij kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen om de ideeën en mogelijkheden voor het spel in kaart te brengen.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact met ons op via +316 18 17 01 21 of vul het contact formulier in.

Kenmerken

Zelf nodig

Contact

Wij zijn te bereiken via
+316 18 17 01 21
of vul het contact formulier in.