Meteen naar de inhoud

Retourneren

Retourneren

Alle bestellingen worden met liefde en zorgvuldigheid ingepakt en verstuurd. Toch kan het zijn dat je bestelling niet helemaal naar wens is. Mocht je het willen retourneren is dat geen enkel probleem.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Stuur je de gehele bestelling retour dan ontvang je ook je verzendkosten terug.

Vertoont je bestelling onverwachts gebreken, neem dan contact op via info@escapegifts.nl. wij zullen dan proberen een passende oplossing te vinden.

Hoe retourneren:

1. Ga eerst na of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
– Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden.

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@escapegifts.nl. Je kunt de tekst ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier als bijlage onder de algemene voorwaarden.

3. Stop de artikelen in originele verpakking of een stevige doos/luchtkussenenvelop. Zorg dat artikelen klem liggen en niet in de verpakking kunnen gaan rollen/schuiven.

4. Noteer het retour adres op het pakket:

Escape Gifts
o.v.v. Retour <uw ordernummer>
Toutenburg 12
3334 ET
Zwijndrecht

5. Frankeer het pakket op de juiste manier en gooi het in de brievenbus of breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Mocht het pakketje ongefrankeerd retour komen dan brengen wij deze kosten in rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen krijg je bericht van ons en storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.