Meteen naar de inhoud

Ons verhaal

Van escape room naar online escape games

In maart 2020 sloeg het noodlot toe. Een verschrikkelijk virus nam de wereld over. De wereld ging op slot, zo ook Nederland. Mensen mochten slechts beperkt naar buiten, wc papier werd schaars en veel bedrijven (waaronder escape rooms) moesten verplicht hun deuren sluiten. Na het vernemen van dit slechte nieuws stortten we ons met een kreet ter aarde. “Hoe nu verder!?

Met 18 escape room eigenaren (Creators United) zijn we online bij elkaar gaan zitten en hebben we in twee weken tijd, met bloed zweet en tranen, de award winning online escape room “De Verloren Herinnering” gecreëerd!

Tijdens de projecten die in deze periode samen werden uitgevoerd, leerden wij elkaar beter kennen en bleken we toch wel vaak op één lijn te zitten.

Zo zijn wij drieën samengekomen met de gedachte en wens om leuke escape room gerelateerde cadeau’s- en kaarten te ontwerpen onder de naam “Escape Gifts“. Er ontstond een stroom aan creatieve ideeën waarna we zijn begonnen met het uitwerken van puzzelkaarten en puzzelkistjes. Leuk om weg te geven, nog leuker om te krijgen!

Na een aantal opdrachten voor zowel grote als kleine organisaties te hebben uitgevoerd, blijkt onze grootste kracht te liggen in het ontwerpen van op maat gemaakte online escape games.

Kijk onder het kopje “Portfolio” om een indruk te krijgen van onze reeds gedane projecten.

Wie zijn wij dan precies?

Yolanda van Escape Room Hof te Langelo te Haaksbergen

Een super leuke escape room voor jong en oud, op een echte boerderij! Na het ontrafelen van het mysterie in de melkstal kun je nog even heerlijk bijkomen van je avontuur tussen de koeien en kalveren.

Vera van MJ Escape Dordrecht

De spannende escape rooms van MJ Escape Dordrecht zullen je niet snel los laten! Bekijk de mysterieuze show van the Mad Magician of ontsnap binnen de tijd uit escape room The Boss of anders…

Kristel van Truescape Gaming Company

Tot juli 2021 konden horrorfans ontsnappen bij deze escape room in Breda. Helaas is onze escape room “the Asylum” inmiddels gesloten en gaan wij ons voornamelijk richten op het maken van online belevingen.