Ons verhaal

In maart 2020 sloeg het noodlot toe. Een verschrikkelijk virus nam de wereld over. De wereld ging op slot, zo ook Nederland. Mensen mochten slechts beperkt naar buiten, wc papier werd schaars en veel bedrijven (waaronder escape rooms) moesten verplicht hun deuren sluiten. Na het vernemen van dit slechte nieuws stortte we ons met een kreet ter aarde. “Hoe nu verder!?”. Gelukkig zochten een hoop lotgenoten elkaar op om dit drama te verwerken. Niet lang duurde het voor een lotgenoot met het briljante idee kwam om met zoveel mogelijk lotgenoten een online escape room te maken. Zo kunnen we zichtbaar blijven voor onze fans en hebben die ook iets om zich mee te vermaken in deze moeilijke tijden.

Zo gezegd zo gedaan. In 2 weken tijd werd, door 18 escape rooms, met bloed, zweet en tranen de award winning online escape room “De Verloren Herinnering” gecreëerd!
15 van deze escape rooms werken hedendaags nog steeds samen, voor het creëren van online escape games en toernooien, onder de naam Creators United.

Tijdens de vele projecten die samen werden uitgevoerd, leerde iedereen elkaar beter kennen en bleken drie van de leden toch wel heel vaak op één lijn te zitten.

En zo zijn wij drieën samengekomen met de gedachte en wens om leuke escape room gerelateerde cadeau’s en kaarten te ontwerpen. Onze ideeën-verzamel-map stroomt inmiddels over en zijn we druk bezig met het uitwerken van puzzelkaarten, puzzelkistjes, escape spellen voor thuis en online escape games voor liefhebbers van escape rooms! Leuk om weg te geven, nog leuker om te krijgen!

Wie zijn wij dan precies?

Jolanda van Escape Room Hof te Langelo te Haaksbergen

Een super leuke escape room voor jong en oud, op een echte boerderij! Na het ontrafelen van het mysterie in de melkstal kun je nog even heerlijk bijkomen van je avontuur tussen de koeien en kalveren.

Vera van MJ Escape te Dordrecht

De spannende escape rooms van MJ Escape zullen je niet snel los laten! Versla de Mad Magician of ontmasker The Boss binnen de tijd of anders…

Kristel van Truescape Gaming Company Breda

Fan van horror? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontsnap uit het gesticht en ontmasker de plannen van de ontspoorde dokter voor hij je te pakken krijgt.